En bra lördag

Igår när jag låg och läste i soffan så messade Systeryster (som slappade i sin soffa) och frågade om vi skulle spela Wordfeud. Så vi laddade ner appen båda två! Och sen satte två snillen igång och spekulerade… Ja, alltså inte över ord, utan om hur vi skulle komma igång och spela… He he!!
Till slut så lyckades vi i alla fall komma igång så vi kunde spela. Och tjafsa om vad sjutton en del ord betyder! Ha ha!! Jag hävdar att om spelet godkänner dem så är det ett ord. Även om jag inte vet vad det betyder. He he!!
Efter ett tag så messade Carina och frågade vad jag gjorde och då ville hon oxå spela, så då började vi en match oxå. Den är inte avslutad än. Systeryster och jag är inne på vår andra omgång. Hon vann den första så nu måste jag vinna den här!! Vi är på sluttampen och jag leder liiite just nu!
Framåt kvällen åkte jag över till Nettis, Toyboy och barnen. Och Nettis mamma Marja som är där nu. Nettis messade innan och frågade om jag hade tänkt snylta middag hos dem. Eeehhh, JA SÅ KLART!?! Skiter björnen i skogen, liksom. He he!!
När jag klev innanför dörren så kom en tandlös, läspandes, tjej farandes med stora kramen!! Goa unge!! Hon hade gjort så fina teckningar till de andra och nu gjorde hon en till mig oxå.

Korven var sitt vanliga busiga jag. Till mammans stora förtret… He he, tror mamman behöver lite egentid. Korven är på intet sett ett jobbigt barn, alltid glad. Men också alltid full fart! Och 24/7 så är det så klart tufft att hänga med i det tempot.
Vi kollade mellon och satt och babblade och hade trevligt tillsammans. Så kul att träffa Marja oxå! Hon ska vara kvar hela veckan och vara hemma med Bäbis så att hon får vara ledig på sportlovet. Mysigt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s