Kalldusch

Idag fick jag veta att min chef fått en tjänst på en annan avdelning. Men näää..?!?!

Jag vill inte! Jag vill ha kvar El Jefe som min chef! Fy vad taskigt att söka ett annat jobb.

Jag är lite sur. Nä, men allvarligt talat. Det känns faktiskt trist! Först och främst för att jag tycker hon är riktigt bra, teamet funkar kanon med henne och man får vara delaktig och komma med förslag och hon frågar ofta vad man tycker om ändringar hon funderat på. Och så känns det ju lite ovisst framåt;vem får jag som chef nu? Vad innebär det, hur kommer den vara, hur vill den lägga upp arbetet och vad tycker den är viktigt och så vidare? Ja, blä!

6 reaktioner på ”Kalldusch

  1. Så sa jag senast vi bytte chef.. Nääääääääääää!! Hon var bra o jag ville verkligen inte byta.
    Men den chefen vi fick sen.. Ooooooooolallaaaaaa 👍🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s