Stått i duschen??

Igår tränade jag. Alltså, V E R K L I G E N tränade! Jag tog i allt jag hade i maskinerna och jag joggade snabbt mellan varje maskin. Coachen på plats sa efteråt att hon kollat in mig och sett hur fokuserad jag var så hon lät mig sköta mig själv. – Du körde verkligen på bra, det såg jättebra ut, sa hon.
När jag stretchade sen så rann svetten om mig, som vanligt. Det ser ut som att jag stått i duschen!


När jag kom hem så rann svetten fortfarande, så jag tog ett stort glas vatten och satte mig i soffan och läste innan jag kunde duscha. Skulle jag duschat på en gång så hade jag väl fortsatt att svettas efter. 

Efter ett tag så slutade jag i alla fall att svettas, som tur var! Resten av kvällen satt jag och läste i soffan och kollade på TV. La mig i sängen och kollade på Body Bizarre. En kvinna hade en cysta på ena äggstocken som vägde 26 kilo!! Jösses!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s