2 mormödrar och 1 pappa

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Toyboy, Marja och Korven. Nettis jobbade till 20.00 och Bäbis var hos Don Pedro.

Vi knatade till kvartersrestaurangen med Korven för att äta middag. Innan jag åkte från jobbet så sa Nettis åt mig att jag skulle komma ihåg att ta med Korvens haklapp och en plasttallrik. Ja, så klart, det skulle jag fixa!

När vi sitter på restaurangen kommer jag på att inget av det hade jag visst tagit med…. När jag säger det så säger Toyboy: Oj, vi har ju inte ens skötväskan med oss!! Vi har järnkoll!!! Ha ha ha!!

Men Korven skötte sig så himla bra, satt fint i barnstolen och åt och var på gott humör hela tiden! Vi fick god mat, och Marja och jag drack varsitt glas vin. Sen knatade vi hem och så småningom kom Nettis hem och vi kollade på en konstig film tillsammans. Den var… Ja, konstig!!

Jag sov kvar, i Bäbis säng. Och nu har jag precis kommit hem. Sömntutan vaknade av små fötter som sprang omkring och nån som babblade på bäbiska. Så jag var vaken redan 7.30, en lördag!!

4 reaktioner på ”2 mormödrar och 1 pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s