Utflykt

Idag skrällde klockradion igång 8.30. Jag knatade upp (till slut…) Och åt frukost och gjorde mig iordning.

Sen tankade jag bilen och styrde mot Långtbortistan för att plocka upp pappsen. Därifrån åkte vi vidare mot Ännulängrebortistan. Kussesin har köpt hus mitt ute på landet. Några hus runt hennes, annars hästhagar, skog och åkrar. Vi svängde en miljon gånger och höll på att köra i diket när vi fick möte på små snirkliga grusvägar! Pappsen skrattade och sa att snart kör vi på en kostig. Men så illa blev det inte trots allt!

Hennes hus var superfint! Bara 64 kvm, men kändes större. Väldigt bra planerat! Öppen spis har hon. Så det var kul att se att hon har fått det så fint! Vi sa att vi ska grilla hos henne i sommar. Mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s