SLs skyltar

När jag släppt av Pappsen igår så åkte jag hemåt igen. Stannade i centrum och handlade på vägen bara. Fixade lite att äta när jag kom hem sen satte jag mig i soffan och läste söndagsbilagorna. Ja, just det, allra först slängde jag in en tvätt i maskinen, så den gick under tiden.

När jag handlade så behövde jag nagellacksremover, och då fick jag syn på nåt som verkar bra!

Så jag fixade naglarna igår och testade det här. Inser att jag nog skulle haft 2 lager av Fas 2 för att jämna ut ytan, dock. Annars verkar det bra, men det återstår ju att se om naglarna håller bättre med det här.

Idag när jag går i trappan ner mot perrongen så ser jag att 1 tunnelbana står inne, men eftersom det står att det ska gå om 5 minuter så skyndar jag mig inte. Dålig idé! Varför trodde jag att tiden plötsligt skulle stämma just idag? Självklart så åkte det tåget iväg innan jag kom ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s