Os

Igår efter jobbet träffade jag Blidö och Wilbur på 4knop, ett creperie. Så mysigt att ses och babbla lite! Bland annat planerar vi en weekendresa i höst. Vi firar 40-årsjubileum nu! Helt galet att vi känt varandra så länge!!

Vi har varit på 4knop tidigare, men då suttit i det inre rummet. Igår satt vi i det rum som man kommer in i. Och där de steker pannkakorna och galetterna. Och jösses vad det osade!! Supergod mat som man får snabbt, men alltså nää, till slut kan man knappt andas! Och kläderna stinker när man går därifrån. Min jacka och kofta har tillbringat natten på balkongen, och resten åkte direkt i smutsskåpet. Urrk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s