Tidig dag igår

Igår slutade jag redan 14.30 så när jag klev ur tunnelbanan hemma i centrum så köpte jag en skvallerblaska och satte mig på ett fik med en kopp te. Satt en bra stund, läste, kollade på folk och bara tog det lugnt. Sen gick jag och handlade mjölk innan jag gick hemåt. 

När jag kom hem så bara slappade jag i soffan. Läste, spelade Wordfeud med Carina och kollade på TV. Sen ringde Carina och vi babblade en stund oxå. Jag la mig i sängen och hade tänkt titta på Body Bizarr, men redan innan det började så kände jag att jag var så trött så jag skulle ändå inte orka hålla mig vaken. Så jag släckte och somnade i stället. Hade ställt klockan på 8.30, för jag börjar sent idag. Men vaknade av mig själv innan den satte igång att låta!! Det hör inte till vanligheterna! Låg och drog mig och bara väntade på att den skulle sätta igång, men när jag kände mig redo att gå upp så kollade jag på klockan och då var hon bara 7.45! WHAT??!!? Oavsett när jag somnar så brukar jag fasiken inte vakna så tidigt av mig själv. Är det ett ålderstecken??

Satte igång diskmaskinen när jag fixade frulle så nu är den snart klar så jag kan tömma den. Jag har i vanlig ordning suttit och läst bloggar och surfat runt på nätet medan jag ätit frulle i lugn och ro. Så skönt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s