Mitt lyxiga liv

Jag var ju som ni vet rätt slut igår. Så jag handlade lite och sen, sen mina damer och eventuella herrar, knatade jag till thaisalongen. Vilken lyx! Ligga i 1 timme i ett nedsläckt rum och bli knådad som en vetedeg. Jag bad om att få bara rygg, axlar och armar knådade, och jag kände mig mjuk som kokt pasta när jag hasade hem sedan. Så himla skönt!

Sjönk ner i soffan och åt framför TV:n, babblade med Carina och bara slöade resten av kvällen. Spelade Wordfeud med både Carina och Systeryster. Går inget vidare för mig…

Men idag fortsätter lyxen! Igår vann Carina 2 biljetter till Melodifestivalen på Friends arena ikväll. Och vem bjuder hon med?? Lilla mig! Så vi ska, för första gången för oss båda, se det live! Ska bli sjukt kul! Vi tänker åka dit tidigt och gå och äta innan. Hoppas dels att vi hittar p-plats och sen att vi hittar bilen när vi ska hem. Före jul höll vi ju på att inte hitta var vi parkerat när vi varit på MOS.  Hmmm… När man kollar mello så hör det ju liksom till att man äter chips och dricker cola. Undrar om det är okej att ta med det??

Jaha, men vad ska ni göra ikväll?? 🙂

4 reaktioner på ”Mitt lyxiga liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s