Mör

Igår övervann jag min inre latmask och gick och tränade. Det var verkligen tungt, men jag tvingade mig själv att köra på!

Nöjd, men mör, när jag satte mig i soffan och drack efteråt!

När jag hade duschat så la jag mig i sängen och tittade på en serie jag följer, The Harry Quebert affair. Men fasiken, jag somnade på slutet! Jag fattar inte att jag är så trött! Jag brukar inte somna ifrån TV:n när det är nåt bra! Och inte betyder det att det är lättare att vakna och ta sig ur sängen på morgonen heller. Nej då, det är lika svårt ändå! Och inte blir det lättare av att de säger på radion att det snöar och är blåsigt. Men tack, nu längtar jag ju ut.

4 reaktioner på ”Mör

      1. Mycket bra bok. Fast spänningen försvinner sannolikt om man sett filmatiseringen och då kanske det inte är värt att läsa. Å andra sidan kan ju bok o film/serie visa sig vara väldigt olika.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s