Med M

Igår mötte jag M i centrum efter jobbet. Vi gick och åt middag. Babblade så mycket så vi knappt hann välja mat, servitören fick komma tillbaka och fråga igen. Jag valde scampi i hummersås. Jättegott! Men… Tyvärr hade de en massa selleri i och jag gillar inte selleri. Så jag pillade bort den så gott det gick! Mycket pill blev det…

Sen knatade vi runt i några affärer. M ville ha tag i flytande ljus. Eller små ljushållare som flyter som man sätter ett värmeljus i. Det var poppis på 90-talet, men nu verkar det svårt att få tag i. Det fanns i alla fall inte nånstans i affärerna i vårt centrum, tyvärr.

När jag kom hem så tittade jag på Sofias änglar. Såg ni det? En liten svårt sjuk 3-åring. När de frågade vad han ville ha i sitt rum så svarade han BRANDVARNARE!! Jaha, sa de förvånat, men vill du inte ha nåt mer? Ja, glitter på brandvarnaren, svarade ungsudden då! Lilla sötnosen!!

2 reaktioner på ”Med M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s