Inte helt 100

Igår mådde jag lite… konstigt. Det var skittungt att träna. Alltså, inte bara att jag inte var motiverad, utan jag var tung i kroppen. Benen kändes som bly. Och så mådde jag lite diffust illa.

Jag tog bilen en bit till jobbet för jag tänkte att jag skulle handla en del på vägen hem. Men när jag väl kommit så långt var jag så matt och ville bara hem! Så jag sket i att handla och åkte hem och slängde mig i soffan!

Idag efter frukost så fixade jag mig för att handla då istället. Mår fortfarande liiite illa, och är som lite… Ja, vet inte. Inte yr, men som att ögonen inte riktigt hänger med. Det går liksom inte att förklara. Men jag handlade i alla fall, men innan jag var hemma med allt så var jag helt svettig. Så skumt! Så nu ligger jag i soffan och läser. Ska ta mig till centrum igen sen för att träffa Anita och Marie och gå och se Green book. På bio sitter man ju still…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s