Pappsen och bilar

I pappsens värld är det så att om något behöver fixas med bilen, då fixar man det! Helst strax innan det ens behövde fixas.

Vi åkte i min bil nånstans för ett (bra…) tag sedan och jag satte på vindrutetorkarna. Det blev en liiiten aning randigt på rutan, så pappsen sa: -Jaha ja, dags att byta torkarblad! Jag hummade lite allmänt så där.

Sist när vi åkte till Kussesin så var det ju värsta snöovädret, så då gick torkarna för fullt hela resan. – Inte har du bytt torkarblad än, heller, säger pappsen och spänner ögonen i mig. Och det spelar liksom ingen roll att jag är en självständig 55-årig kvinna. När pappsen spänner ögonen i mig så känner jag mig som att jag är ett litet barn som gjort nåt dumt. Så jag hummar lite otydligt och säger att nää, just det, jag ska!

Nyss fick jag ett sms av pappsen: Har du bytt torkarblad än? Puss

Men va f*n?! Kan han inte bli bara lite glömsk?? För NEJ, det har jag inte!!! Men nu kom jag i alla fall på ett bra svar: Nej, jag har köpt födelsedagspresent till min pappa för de pengarna!

Tänkte att nu svarar han bergis att han hellre vill att jag fixar de där torkarbladen (som jag inte ens tycker måste bytas än!!). Men nehej då! Åh, man tackar kommer det istället tillbaka! Så nu är vi tydligen båda nöjda! He he he!! Jag måste bara ut och köpa present oxå…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s