Lördag med vänner

Jag låg i soffan och bara läste min bok när jag hade varit och handlat. Men sen masade jag mig tillbaka till centrum och mötte Anita och Marie och vi såg Green book tillsammans. En jättebra film! Verklighetsbaserad, det gillar jag! Otroligt bra skådespelare, tragisk och jäkligt rolig! Många skratt, men även väldigt tänkvärd!

Efter filmen gick vi och åt middag tillsammans. Jag åt lax teriyaki, mmm! Så gott!! Och självklart babblade vi så mycket att vi sen fick kasta oss ut därifrån när Anita insåg att hennes p-tid gått ut! Ha ha ha!!

Kände mig bättre när jag kom hem igår, och idag tänker jag fasiken inte känna efter. Bra plan!! Förnekelse är underskattat!

En reaktion på ”Lördag med vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s