Slapparsöndag

Resten av söndagen spenderade jag liggandes i soffan och läste. Tyckte ändå att jag hade fått en del gjort, och ville ta det lugnt då jag ju inte känt mig helt okej.

Carina ringde så vi babblade en stund, och på kvällen kollade jag på Mästarnas mästare. Jag var grymt imponerad av Carolina Klüft i grenen där de rullar en 60 kg tung boll upp och ner för en backe!! Jäklar, hon svepte banan med de andra! Annars tycker jag att han (Kjell??) som är 70 gör väldigt bra ifrån sig!!

Vaknade i morse och tänkte åh, fredag!! Njae, tog lite fel på veckodag, där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s