Mysfredag

Efter jobbet igår åkte jag direkt hem till M och L. Var länge sen jag var hos dem, men jag känner mig hemma med och hos dem. Alltid! M var hemma när jag kom så vi babblade och M hackade och fixade grönsaker till Tacos. Jag fick bara titta på och komma med glada tillrop! Så kom även L hem och vi babblade på allihop. Efter maten segnade vi ner i soffa och fåtölj. Facetimade med småtjejerna som fnissade hysteriskt åt allt vi sa. Gullungar!!

Vi kollade på Let’s Dance. Det var kul och vad duktiga alla, utom stackars Ravelli, var! Lance och Kristin, som oxå kom 1:a och 2:a var verkligen suveränt duktiga! Ska bli spännande att följa dem och se hur det går.

När jag skulle åka hem så stod tunnelbanan inne på perrongen, med dörrarna stängda. Så jag hoppade in direkt, men vill egentligen vara i andra änden av tåget. Så jag gick genom vagnen, tryckte på knappen för att öppna dörren och går ut och ska in i nästa vagn. Då ropar föraren: dags för avgång, dörrarna stängs, och så åker han. Dörrarna stängs??? DE VAR ALDRIG ÖPPNA!!!!! De öppnar ALLTID dörrarna innan tåget ska gå, Alltid! Inte den här föraren! Så där stod jag och fick vänta på nästa tåg. Tackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s