Ger sig inte

Ångesten har varit kvar hela dagen. Inte så stark, men den finns där. Jag märker att jag blir lite rastlös och har svårt att koncentrera mig.

Jag ska ringa och boka tid hos min läkare, jag behöver ändå få nytt recept på antidepp. Då ska jag fråga om jag ska höja dosen lite ett tag. Om det kan hjälpa även fast jag inte alls känner mig deppig. Eller om jag kan få nåt annat mot ångesten.

Det är, som sagt, första gången jag får bara ångest. Jag undrar om det ändå är som en ny variant av vårdepp? Jag har ju sluppit det några år nu, tack och lov! Och får jag så här i stället, så hellre det! Ångest är ju inte trevligt alls, men hellre det än depression. Det är vidrigt!

Ja, ja, det lär ge sig, jag är inte direkt orolig för det. Bara lite brydd att det inte är som det brukar.

Jag ringde för att boka tid idag, men då låg deras bokningssystem nere, så jag får testa imorgon igen. Hoppas det kommit igång, och att han har en tid snart.

4 reaktioner på ”Ger sig inte

  1. Fy så tradigt att känna att något ligger och lurar i vassen… Kanske lite terapeutisk hjälp skulle kunna vara något? Finns så många olika varianter som kan passa. Fråga din doktor! Mediciner i all ära men akta dig – ruggiga biverkningar – bl a sömnrubbningar:-(. Önskar dig god bättring!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s