Trött 2.0

När jag kom hem igår så käkade jag middag och så låg jag i soffan och kollade på TV. Började känna mig trött så jag tänkte att jag gör mig i ordning så lägger jag mig och kan kolla en stund på TV i sängen. Sagt och gjort, in i badrummet och sen i säng. Kastar ett öga på klockan. 19.58..   Eeehhhh… Va??? Jo, klockan är alltså bara 8 på kvällen! Jaha ja… Ja, jag låg kvar i alla fall, kollade på nåt men efter en stund höll jag på att somna. Så jag släcker och tittar på klockan. 20.30. Ja men god natt då!

Sussade gott hela natten! Vaknade till vid 5 men somnade snabbt om när jag såg att det var mitt i natten. Sen sussade jag till 7.30. Drog mig ett tag innan jag vid 8 skuttade (nåja…) ur sängen. För skuttande blev det inte mycket av. Idag har jag ont i ryggen… Hej ålder! Eller…. Jag har slarvat med stretch, jag vet. Så när jag har masat mig upp från frukostbordet ska jag stretcha ordentligt! Börjar sent idag, så jag sitter och har mysfrulle framför datorn. Älskar’t!

2 reaktioner på ”Trött 2.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s