Min helg, så här långt

I fredags körde jag direkt hem till Nettis efter jobbet. Toyboy är borta över helgen och Nettis jobbade kväll, så jag knatade till förskolan och hämtade Korven.

Hon gick själv hemåt, och vi stannade så klart och gungade en stund.

Lilla gullunge!

Sen gick vi in och jag satte igång och lagade middag. Vilket var förenat med livsfara!

Tappade en kniv som skar ett rejält jack i min tumme! Lindade först papper om när jag letade efter plåster. Men jag hittade bara compeed, och det suger ju inte upp nåt blod. Ja ja…

Jag var bara SÅ lättad att Korven inte snodde runt fötterna på mig just då. Tänk om hon fått kniven på sig!!

Maten blev i alla fall god, det tyckte vi båda. Pasta med ost- och skinksås.

När jag nattat Korven så hällde jag upp ett glas sangria och satte mig i soffan.

Nettis kom hem och hon fick oxå sangria och så tittade vi på Let’s Dance. Jag var förvånad att inte Ravelli åkte ut, eller Ekborg.

Efter programmet så gick vi och la oss. Jag läste en stund, men somnade ganska snabbt.

Korven blev minst sagt fundersam när jag låg i syrrans säng när hon vaknade. Det stämde inte!! Hahaha!

Efter frukost så åkte jag till Carina. Vi rensade ur hennes garage/förråd. Som tur var så var det bra väder så vi kunde plocka ut allt och gå igenom det. Massor som vi la i slänga-högen, sen 2 högar med det som var döttrarnas som de ska hämta.

Vi rullade ut en sån där stor grön soptunna från miljöstugan som vi fyllde med skräp. In med den och ut med en ny! 2 och en halv såna fyllde vi! Plus 2 vändor till återvinningsstationen! Sen in med det som ska vara kvar i garaget, och organiserade det så det såg städat och fint ut! Vi sopade även golvet, och jäsikens vad det dammade!! Host harkel!!

Carina hade brett mackor och tagit med en termos kaffe så mitt i allt satte vi oss och tog en fikapaus. Välbehövligt! Såg nog rätt kul ut! En massa bråte, kartonger, säckar och leksaker utanför garaget och mitt i allt sitter vi och fikar. Hahaha!

När vi äntligen var klara så tog jag några grejer som M skulle få och åkte till dem. M hade just bakat en äppelkaka, så jag fikade en stund hos dem. Sen hem. Och på min gård satt Kerran och Lisa och babblade. Kerrans 2 barn som hon lånade över helgen lekte på gården och de satt i solen och babblade. Så jag babblade oxå med dem en stund.

Upp och in med de smutsiga kläderna i smutsskåpet och in med mig själv i duschen. Blä, kände mig minst sagt skitig!

Sen hoppade jag in i bilen och mötte Carina på Woken. Vi köpte med mat och åkte hem till henne och åt. Sen satte vi oss i varsin soffhörna. Vi såg ut som 2 95-åringar när vi skulle resa oss och gå nånstans. Hon hade ont i sin höft och var stel och jag hade ont i ländryggen och var stel. Smidiga damer!! Hahaha!!

Efter att vi kollat på Stjärnornas stjärna var vi båda trötta, så jag åkte hem och la mig. Vi kände oss nöjda med dagens bedrift!

2 reaktioner på ”Min helg, så här långt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s