Vårfint hos pappsen

När jag skuttade (Eller hur…?) ur sängen i morse så laddade jag tvättmaskinen direkt. Sen satte jag mig och åt frulle i lugn och ro. Så skönt! Vattnade blommor och tömde diskmaskinen innan jag gjorde mig iordning och träffade Carina i centrum. Jag köpte strumpor och hon en parfym.

Sen åkte vi till pappsen i Långtbortistan. Han hade haft fönsterputsare hemma och jag hade erbjudit mig att hjälpa honom att sätta upp nya gardiner. Dels lättare att vara 2, och så tycker jag att han kan slippa att klättra på stegar. Frågade om Carina kunde komma med och hon är snäll och sa ja! Så vi hängde upp andra gardiner och pappa har nu vårfint hemma! Känns bra!

När vi var klara så bjöd pappsen på fika och vi satt och babblade ett tag. Mysigt!

Sen var Carina och jag på Rusta, Chilli och Furniture box innan vi åkte hem igen. Jösses vad mycket vi hunnit med den här helgen!!

2 reaktioner på ”Vårfint hos pappsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s