Läkarbesök och jag som vikarie

Det gick bra hos läkaren! Han trodde att det kan vara en variant av min ”vanliga” vårdepp som nu visar sig som ångest i stället. (Och inte mig emot, av 2 onda ting har jag mycket hellre ångest än depp) Blir det värre så ska jag höja dosen, som jag brukar när jag dippar, annars är det bästa att bara ta sig igenom det. Och det har ju absolut inte varit så illa så jag inte kan hantera det. Men det känns bra att ha en handlingsplan, bara det lugnar! Det är redan i stort sett borta, så jag tänker att det nog är på väg att gå över nu!

Nytt recept, och så var jag till labb och tog prover. Är det nåt så hör han av sig imorgon, annars är allt bra. Blodtrycket var perfekt! Så skönt!!!

Direkt till jobbet sedan. Och den här veckan vikarierar jag på en annan tjänst. Kan säga att jag kommer somna ovaggad ikväll… Massor att göra och en del som är nytt för mig, men jättekul att göra annat och få prova nya saker! Oxå kul att ha kontakt med andra kollegor som jag inte har så mycket kontakt med annars!

Full rulle, alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s