Tummen

Jag skar mig ju i fredags, och fortfarande i lördags så blödde det. Såret gick inte ihop, det gick upp igen varje gång jag böjde tummen.

Nu verkar det äntligen ha gått ihop, i alla fall! Men jag skulle kanske ha sytt det?

Det är lite, lite svullet och så är det ett blåmärke under.

Bästa M hade hittat strumpor i viskos på rea. Så när jag var hos henne och L i lördags så fick jag ett par. Hon köpte till sig själv, och då tänkte hon att jag oxå måste få ett par så då köpte hon i min storlek oxå. Så gulligt! Och de var jättesköna, så det var fler såna jag köpte i centrum igår. Tunna och lite blanka, så de går i mina promenadskor, bra! Tyvärr fanns inte svarta, jag fick grå av M. Och när jag var i affären var de grå slut i min storlek så jag köpte vinröda.

Nu sitter jag på tunnelbanan och ska till doktorn. Sen mot jobbet!

Ha en bra måndag, vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s