Deklarerat

Vad smidigt det är att deklarera numera. Jag minns förr, när man själv skulle fylla i allt. Nu behöver man ju inte ens skriva sitt namn, man gör allt elektroniskt. Så smidigt! Så jag gjorde det igår. Jag ska få 3 000 ca tillbaka, det känns bra! Semesterpengar!

Jag kunde knappt hålla ögonen öppna igår efter middagen. Så trött! Jag låg i soffan och kollade på TV, gjorde inget vettigt alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s