Håret

Jag hade tänkt spara ut lite, så jag har inte varit hos frissan på länge. Men de senaste dagarna har jag hållit på att bli tokig. Det är inte snyggt, och blir inte heller oavsett vad jag gör!

Så idag slängde jag iväg ett sms till Yvonne och frågade om hon möjligen hade tid i helgen. Efter lite trixande så lyckades hon klämma in mig på lördag. Hon är BÄST!! Jag är inte bara bortskämd med att hon är bästa frissan och att hon dukar upp som till kalas när man kommer. Dessutom fixar och trixar hon så man får tid att komma trots att man inte har någon som helst framförhållning!

2 reaktioner på ”Håret

  1. Svårt det där med att låta håret växa ut… Been there! Finns en mellanperiod där man ser ut som en ”rishög” men rätt som det är så bara ”hände det”:-). Klipp bara lite… snygga till kanterna liksom. Tycker du är superfin i lite längre hår! För kort ser lite tantigt ut och DET är du ju inte… Verkligen inte! Släng i lite slingor vettja! Good luck hälsar Eva i Malmö som lyckats låta håret växa till sig lite!

    Gilla

    1. Nej, jag ska inte ha så där riktigt snagg som jag hade först. Men nu med lite längre och lockigt så tycker jag det känns tantigt. Jag tror jag ger Yvonne fria händer! Nästan, i alla fall…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s