Vilken fredag!

Igår var sista dagen som jag vikarierade på en annan tjänst. Så jag tackade för mig och talade om att jag tyckte det varit roligt att få jobba med dem 1 vecka. Och jag fick så mycket fin respons!! Jag blev verkligen rörd! Det var så kul, alla hade varit mer än nöjda med mina insatser. Så det var verkligen en liten pepp-boozt!

Efter arbetsdagen så åkte jag hem till Marie i hennes nya lägenhet. Så fin!! Jag kom först och vi kikade i varje vrå och beundrade hennes nya hem! Sen kom även Anita och till sist Nästanguddottern. Mys!!

Marie bjöd på bubbel med ostbrödsbollar med oliv i som var SÅ goda! Och jag gillar alltså inte ens oliver… Men mums!! Vi satt och smaskade på dem och tapenade på olika små kex och drack bubbel och babblade ett tag innan hon dukade fram middag. Ugnsbakad lax, pressad potatis, romsås och sallad. Mmmmmm!!! Supergott! 

Vi satt och babblade efter middagen och drack te. Efter ett tag så dukade hon fram ostar och kex, jordgubbar och päronbitar. Jösses, jag trodde käkarna skulle gå ur led. Vi tuggade från att vi kom till vi gick hem, tror jag. Nom nom!!

Anita hade bil så jag fick skjuts hela vägen hem, så lyxigt! 

Min fredag var verkligen en lite extra bra dag, och kväll! Och nu har jag haft sovmorgon och sitter vid frukostbordet och läser bloggar. Sen ska jag göra mig i ordning och åka till Yvonne för att tämja kalufsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s