Trimmat busken

Igår åkte jag i det vackra vårvädret till frissan och skalade av en massa trassel från huvudet!

Så skönt att få en frisyr igen!! 

Yvonne och jag babblade och fnissade och hade i vanlig ordning trevligt samtidigt som hon gjorde mig fin.

På vägen hem stannade jag till på Ö&B och handlade lite innan jag åkte hem. Carina kom över senare och vi kollade på Stjärnornas stjärna. Måste säga att jag har lite svårt för Andreas Weise. Nästa vecka ska de sjunga opera, och det tror han att han kommer göra bra. Jo, för det är ju säkert ingen match?! Kan han stava till ödmjukhet??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s