Fix och trix

När jag kom hem igår så åt jag middag, och sen fixade jag med lite grejer. Bland annat så knipsade jag av skott från mina 2 olika sorters ampelliljor som kollegor ska få. Jag har 2 vanliga, med raka blad, och 1 där bladen är som lockiga. Så de får välja, eller ta av båda om de vill.

Och så fyllde jag på dosetten med piller. Och så tog jag fram en del som ska ner i resväskan. Ikväll ska jag packa resten. FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND!!

Så egentligen borde jag ha antingen packat mer, eller tagit bort allt hår på benen igår. Men jag var så himla trött! Så jag har en del kvar att fixa med ikväll… Men det är ju kul fix! Ja, inte att ta bort hår på benen i och för sig. Det tar ju en evig tid, och är pilligt. Suck!

2 reaktioner på ”Fix och trix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s