Resfeber

Efter ett antal laddningar av Silképilen igår så blev jag väl äntligen hårfri på benen. De som inte epilatorn tog, prickade jag med pincett! Ett jäkla pill, är det! Medan den laddade så packade jag en del, vattnade blommorna och målade naglarna. 00.30 kom jag i säng, slocknade som en klubbad. Ställde klockan på 8, men vaknade av mig själv. Klockan 7.03??? What?! Är det vad som kallas resfeber?? Jag ska visserligen packa klart och fila fötterna innan pappsen kommer klockan 11 för att skjutsa mig till Arlanda, men det är ju inte som att det blir stressigt. Nåja, jag lär somna på planet utan problem, i alla fall.

Nu ska jag ta fram de shorts, linnen och tunna kläder som ska med. Det är det enklaste, det är allt annat som tar tid. Vilken hudkräm ska med, har jag pincetten, schampo, plåster m.m. m.m. Och, så klart, solkräm!! Och böcker, jag måste ha med böcker!

Jag kommer så klart låta er va med på resan, men jag har för mig att det var svårt att lägga upp bilder sist, så dem får ni kanske vänta med att se tills jag är hemma igen.

Trevlig helg på er, det är ju i alla fall sol idag även om det än så länge är minusgrader!

8 reaktioner på ”Resfeber

  1. Under de här senaste dagarna med snön och isande vindar måste det ha varit härligt att veta att du snart är i solen och värmen.
    Trevlig resa!

    Gilla

  2. Hört talas om att handla på plats det som behövs? Det klart klet och smet kanske Ni kan ta på flygplatsen men ändå….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s