Same, same

Vi har det så bra!! Badar, solar, läser, babblar, äter gott, får massage. Och spelar MIG. Så himla mysigt!

En i personalen som vi pratar mycket med är från Burma. Han jobbar här 11 månader och är hemma 1 månad om året. Han har fru och 1 son hemma i Burma. Jag blir så tacksam för hur bra vi har det i Sverige!!! Vi skulle inte kunna tänka oss att leva så. Jag frågade vad de talar för språk i Burma och han berättade att det är Burmesiska, men att det finns massor av olika språk. Hans familj talar ett annat, så när han började skolan förstod han först inget av vad läraren sa. Men han lärde sig burmesiska! Och sen thai, och engelska. Vilken otrolig människa! Han är alltid så trevlig, hjälpsam och skämtar och är glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s