Mae haad

När jag gick till frukosten idag så regnade det. Inte mycket, och dropparna var alldeles varma. Och när jag ätit klart sken solen! De andra äter strax efter mig, så jag på mig vid poolen (saltvattenspool!) och solade, badade och läste. Sen hoppade vi i en long tailbåt och åkte till Mae Haad, en strand en liten bit bort. Så vackert! Och VARMT! Jag låg mest i vattnet. Phu!

När vi framåt eftermiddagen åkte hem igen svalnade vi oss i poolen igen ett tag, men sen kände jag att jag fått nog. Jag på mig i hängmattan på min altan och läste. Så skönt!

Mötte de andra på stranden för den obligatoriska kvällsdrinken till solnedgången.

Nu har jag duschat och ska snart möta de andra för att äta middag. Mums!! Maten är så god här! Svågern saknade en rätt på menyn, som han ätit här förut. Då köpte de ingredienser till den på marknaden, så igår åt han den. Så omtänksamt!

5 reaktioner på ”Mae haad

    1. Jaaa! Barnen, Svågern och Svägerskan snorklade och såg fiskar och en bläckfisk. Jag lånade deras snorkel o cyklop en stund, jag såg sjögurkor…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s