Ooops

Vi har bokat skjuts från hotellet till klockan 11 imorgon, för att ta oss till färjan till fastlandet. Därifrån buss till flygplatsen.

Idag, vid 16, får jag ett sms att mitt flyg avgår från Surat Thani 9.35. What?!?!

In och tar ut min biljett och kollar. Jo då, jag har bokat ett annat inrikes på hemresan än resten av familjen!!

Frågar dem i repan när jag ska åka för att hinna. Nä, men det går inte. Det går ingen färja så tidigt så att jag hinner. De är helt underbara, ringer Thai Air och pratar med dem för att försöka boka mig på samma flight som de andra. Nu håller vi tummarna, för jag har inte fått besked än…

6 reaktioner på ”Ooops

  1. Hoppas det ordnar sig … eller annars får du väl förlänga semestern några dagar tills det finns platser på alla flyg som du behöver för att komma hem. Sedan får du tala om på jobbet att det tyvärr blev fel i bokningen så att du inte kunde komma hem tidigare … 😀

    Gilla

    1. Nu har hotellpersonalen efter en mesta massa samtal till Thai Air bokat speed boat för 9 000 kr så att jag kan ta mig från ön i tid för att hinna med mitt flyg. Hotellet har varit fantastiskt hjälpsamma!! Thai Air inte så mycket…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s