Snabbt jobbat!

När jag hade suttit klart på balkongen och hade ätit lunch så skulle jag duscha och göra mig klar för att jobba. Då ringer verkstan: Så, nu är din bil klar! Wow! Bytt en spindelled, en styrled, termostaten (som pajade igår!) och en bromsslang som brast när de höll på. Tur att det hände där, och inte när jag körde!! Och allt det på en halv dag! Så jag fick en rask promenad till, och så ställde jag bilen utanför hos Anita och tog tunnelbanan därifrån. Skönt, nu är det avklarat!! Det hänger alltid över mig, när jag ska göra nåt med bilen.

Det var kul att träffa alla på jobbet igen! Många hade läst här om att jag inte höll på att ta mej hem, så de var glada att se mig! He he!!

Nu är jag på väg hemåt med tunnelbanan, måste komma ihåg att gå av tidigare bara, och hämta bilen!

3 reaktioner på ”Snabbt jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s