Kisseri kissera

I tisdags när jag vankade runt på Bangkoks flygplats så började jag känna att jag behövde kissa hela tiden och det sved en del. Men så på planet sov jag och behövde inte springa på toa. När jag kom hem så satte det igång igen, och jag kissade blod. Jag ringde vårdcentralen, men där fanns inga tider alls. Kom inte ens fram på telefon. Och närakuten öppnade 17, så bara att vänta alltså. Men när klockan väl närmade sig 17, så hade det gått över! Under över alla under!!

Igår kändes det bra, så jag tänkte att det var bra! Men, i natt fick jag gå upp på toa, och det gör jag nästan aldrig. Ändå var jag så nödig så jag var tvungen att skynda mig upp innan klockan ringde! Och nu svider det igen och jag blöder. Så nu har jag fått en akuttid. Hej och hå! Länge sen jag hade UVI nu, flera år sedan. Ett tag fick jag det rätt ofta.

Ja, det brukar ju gå över snabbt när man får antibiotika i alla fall, som tur är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s