Höll mig vaken ett tag

Jag la mig inte i sängen, för jag insåg att då var det dömt att misslyckas! Jag la mig i soffan, och jag lyckades faktiskt se hela Let’s Dance!! Vilken bedrift, av mig! De som dansade var sjukt duktiga, de med!! Alla utom Ravelli var verkligen bra, men även han har utvecklats tycker jag. Men Kristin Kaspersen var skitduktig, framförallt i diskodansen!

Efter Let’s Dance la jag mig i sängen och tänkte titta på Body Bizarre, men se det gick inte. Zzzzzz… Kände rätt omgående att ögonen klippte så jag gav upp. Men fortfarande så måste jag upp och kissa vid 6. Vet inte om det är urinvägsinfektionen eller tidsomställningen. Det gör i alla fall inte ont längre när jag kissar och inget blod. Jag la mig igen och efter en stund så lyckades jag somna om Så skönt!!

Redan +16!! Underbart!! Jag kommer att tänka på Myo, som jobbar på Salad Hut. Han frågade vad vi hade för temperatur hemma när vi kom dit. Jag berättade att det fortfarande var minusgrader på nätterna och bara några plus på dagarna. Han höll på att smälla av! Han sa att för några veckor sedan hade de ”bara” +23, och då blev han förkyld! Vilken köldknäpp! Jag berättade att +23, det är en vanlig, fin, sommardag hos oss. Ha ha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s