Zzzzznark

Igår plockade jag upp Carina och så åkte vi på shoppingtur. 2 tjejer (ja ja, tanter då…) på shopping, vad tror ni vi köpte?? 1 bilbatteri, motorolja, spolarvätska, en brassestol och ett litet bord. Ha ha ha!!! Ja, och så en klänning, en tischa och en skjorta. Jo, just det, en bildammsugare köpte jag oxå. För 199 kronor, en som man kopplar till cigarettändarutaget i bilen. Jag var klart skeptisk till om den verkligen skulle suga något, så jag testade den direkt så att jag kunde gå in och lämna igen den om den inte gjorde det. Men den funkade! Superbra ju!

När vi shoppat klart var jag så trött att ögonen gick i kors! Jag lämnade av Carina hemma hos henne och så åkte jag hem och la mig i soffan. Jag fattar inte, det är visserligen 5 timmars tidsskillnad mellan Sverige och Thailand, men ska det ta så här lång tid att komma i fas?? Eller är det urinvägsinfektionen och antibiotikan som gör mig så trött? 

Carina kom förbi lite senare och vi slappade framför TV:n och kollade på Stjärnornas stjärna. Jösses vad bra Marinette är! De program jag sett så har hon verkligen gjort sina olika låtar superbra! Snacka om att ha bredd!

Redan klockan 22 slocknade jag. Som sagt, en aning trött… Men ändå sover jag rätt illa. Vaknar massor av gånger, första gången redan vid 01. Och så tar det ett tag innan jag somnar om. Vid 6, som verkar vara min nya tid, så vaknar jag ordentligt. Jag vägrar att gå upp klockan 6! Så jag halvslumrade och låg kvar till 7.30 i alla fall. Ja, ja…

Idag ska jag tvätta rent på balkongen, tänkte jag. Och kanske gå ner i källaren med resväskan och balkongbordet. Jag hittade ett annat för bara 99 kronor igår! Perfekt! Jag ska fota när jag gjort klart så får ni se!

Ha en skön söndag, vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s