Sköna söndag

Jag gick aldrig och handlade igår. Insåg att jag hade så jag klarade mig, så kan jag handla efter jobbet idag istället. Så det enda jag var utanför lägenheten var ner i källaren! He he!! Så skönt att få ner resväskan och det gamla balkongbordet! Funderar på om jag ska sälja den gruppen? Det blir knökfullt på balkongen med den. Visserligen är det oftast bara jag, men ibland vill man kunna sitta fler. Och med de 2 fåtöljerna och bordet så går det inte att klämma in fler. Jag får se, just nu är de i källaren.

I natt har jag sovit bättre! Jag har vaknat till, men sen har jag somnat om på en gång. Så skönt!! Så nu kanske jag är inställd på rätt tid igen!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s