Brrr

Jag var så frusen igår! Jag hade mysbyxor, t-tröja och en tjockkofta på mig hemma, och ändå frös jag om händer och näsa. Jag fixade lite hemma, bland annat så flyttade jag in monsteran i lilla rummet. Den verkar tycka att det är för mycket sol vid vardagsrumsfönstret. Bladen börjar bli lite bleka.

Sen klädde jag på mig och gick till miljöstugan med lite kassar. Stod där en stund och sorterade allt i rätt kärl. Sen tog jag bilen och åkte till en handelsträdgård. Köpte lite fler blommor till balkongen!

Jag orkade dock inte plantera dem igår. Jag vägrade gå ut på balkongen, jag tog på koftan igen och la mig under en filt i soffan och läste istället. Och till slut så frös jag faktiskt inte längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s