Dr pimple popper

Jag mötte M i affären igår. Men hon gick i sin egen värld så jag fick jaga henne lite innan vi kunde hälsa. He he! Sen babblade vi en stund. Mysigt att ses!

När jag hade ätit hemma så planterade jag balkongblommorna i lite större krukor.

Tyvärr så är det ju för kallt för att jag ska kunna sätta ut dem. Penséer är ju tåligare, så de är ute nu, men de här får bo inne ett tag. Jag hoppas verkligen det blir lite varmare snart! +2° nu på morgonen är inte mycket att hurra för.

Sen kollade jag på Dr pimple popper. Så äckligt, men fascinerande!! Har ni sett henne nån gång? Sandra Lee, en hudläkare. Googla så hittar ni en massa filmer där hon klämmer pormaskar, cystor och annat.

Fredag redan. Den här veckan har varit perfekt, man borde alltid vara ledig på onsdagar!! Då jobbar man aldrig mer än 2 dagar i rad. Superbra ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s