Sköna, men liiite långa byxor

Jag tog på de nya byxorna idag.

Jag hoppas de krymper lite på längden. Annars måste jag nog sy upp dem 1 cm eller så.

De är supersköna! 100% viskos. Och jag har ju aldrig varit med om att det krymper, men andra har det, så jag hoppas. Tyvärr var det ju en aning kallt ute idag, så egentligen var de lite för tunna. Men jag har mest varit inne.

Satte mig i bilen efter att jag gjort mig i ordning och åkte till kontoret. Jobbade i 3 timmar, det är galet mycket just nu! Så jag jobbade undan lite.

När jag kom till centrum fick jag syn på Nettis och Bäbis! De skulle gå på bio, Bäbis har bio-kalas. Hon bjöd 3 kompisar på bio, med läsk och popcorn. Bäbis var så taggad, hon sken upp som en sol när hon såg mig, men hade knappt tid att kramas. Lilla hjärtat! 7 år, helt galet!!

Nu är jag hemma igen, kollar lite på SOS.

2 reaktioner på ”Sköna, men liiite långa byxor

  1. Jättesnygga byxor, var har du köpt dom? Du kanske kan lägga upp dom med såna där remsor som man stryker på gardiner

    Gilla

    1. Tack! De finns på H&M. Ja, jag funderade faktiskt på såna remsor. Bara de inte är så tunga och stela, så att det liksom ”står ut” nedtill.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s