Snyggaste

När jag kom till centrum igår så knatade jag först in i tobaksaffären och fixade EuroJackpot. Nu håller vi tummarna! Sen gick jag till Åhléns och letade efter en present till Bäbis som fyller år snart. 7 år!!! Hur gick det till??? Men de hade inte det jag ville ha, så jag gick vidare. I nästa affär hittade jag det! Nettis läser högt ur en bokserie för henne, så jag köpte 2 till böcker ur den serien. Det tror jag att hon blir glad för!
Sen kikade jag i lite andra affärer. Skulle egentligen inte ha nåt, men det är kul att bara titta. Och så klart hittade jag saker jag villhövde! Tänkte på en sak. Förr, när man alltid betalade kontant, och man började använda kort. Då kändes det lite som att det inte gick åt pengar på riktigt när man använde kortet. Man såg ju inte att pengarna försvann.
Nu känns det tvärtom! Jag växlade tillbaka Bath och hade lite pengar i plånboken. De pengarna kändes som att de inte riktigt räknades, de var ”extra”. Så de kan jag ju handla för utan problem! He he!! Så de fina byxorna på H&M för bara 149 kronor var det ju ingen tvekan om, bara köp!
Och det billiga nagellacket på Lindex? Ja, så klart, köp, bara köp!Världens sämsta borste, men så snygg färg. Hade ett grått tidigare, från Mavala, men det tog slut och den färgen har de inte kvar. Så jag blev glad när jag hittade ett snyggt grått igen! Lindex hade även ett snyggt, matt, läppstift som jag oxå köpte….
Sen gick jag till den nyöppnade sushirestaurangen och åt middag.

Har nog aldrig fått sushi så snyggt serverad tidigare! Och god var den!

Sen var jag nöjd, och knatade hem och la mig i soffan och kollade på Let’s Dance. Jösses vad Kristin Kaspersen och Lance Hedman Graaf var duktiga! De var bäst, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s