Inte många knop

Jag gjorde inte många knop igår. Spelade Wordfeud med Systeryster, kollade TV och bara slöade. Ja, det vill säga efter att jag sussat en liten stund i soffan….

Det var inte riktigt planerat att jag skulle sova middag, men jag kände att ögonen åkte igen och tänkte att ja, det kan gå ann. Fick ett sms efter bara en liten stund som väckte mig, så det blev bara en power nap. Kort, men välbehövlig.

Jag såg på finalen av Stjärnornas stjärna. Jag höll på Mariette, tycker att hon ändå var snäppet bättre än Andreas. Han var så klart bra oxå, men han sa att han skulle sjunga Elvis Costellos version av She, men det lät mer smörigt, som Chales Aznavour. Det lät bra, och hade han inte sagt så innan så hade jag inte tänkt på det.

Nu sitter jag och fikar och har scrollat runt på bloggar och Facebook. Tvättmaskinen går, med bland annat mina djungelbrallor. Så håll tummarna att det drar ihop sig lite på längden! Bara yttepytte, så de inte släpar i marken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s