Frukost i ett blomhav

Igår åkte jag över till Nettis och Toyboy. Båda barnen var hemma och Nettis föräldrar var där oxå. Så kul att ses!!Pussbombade ett villigt offer och ett mer motsträvigt. He he!! Korven ger generöst ut blöta pussar och kramas självmant, hårt, hårt, med små armar runt ens hals. Så gosigt!!Idag hade jag minisovmorgon och hann äta frukost hemma.I ett hav (ja, nåja…) av blommor. Hoppas de kan få flytta ut snart! Det kan väl bli vårvärme igen, snälla vädret?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s