Mitt nya jag

Nu för tiden vaknar jag av mig själv vid 7. Det har INTE hänt ofta! Jag börjar 10.45 idag och har alltså sovmorgon, men vaknar av mig själv. VID 7!! Vad händer?? Är det ett ålderstecken?

Mitt nya jag är oxå som ett enda stort fjäll. Ja inte fjäll som i ett högt berg, utan som i att jag fjällar. Mycket…… Så väldigt snyggt.  ….är det inte. Jag skrubbar i vild förtvivlan för att få bort det, men det verkar finnas oanade mängder hud som i S A K T A mak ska falla av. Smörjer gör jag så klart oxå, men det är ju bara för att huden under ska få sitt och inte torka ut och fjälla bort den oxå. Ryggen är riktig snygg, jag ser ut som en reptil som håller på att ömsa skinn. Så nu är jag en äkta skräcködla. Känner mig så raffig!

Jaha, och kallt är det. Idag med. Känns som att jag frös hela dagen igår! Tinade liksom inte riktigt upp efter att jag blev så genomfrusen i väntan på bussen igår. Så idag är det inte några sommarkläder på, jeans och långärmad tröja får det bli. Fasiken oxå, vart tog våren vägen?? Hörde att de sa på radio att i april hade vi majvärme, och nu i maj har vi apriltemperatur. Suck…. Tittar på min termometer och just nu är det +6. Och mörkgrått på himlen. Det verkar som att jag kommer att ha blommor på köksbordet ett tag till. Jag kan inte låta dem flytta ut än, stackarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s