Kalla mig Blixten!

Jag kom inrusande på kontoret 15 minuter försent bara, i morse!! Med tanke på att jag gick ur sängen när jag egentligen borde klivit ut genom dörren så tycker jag nog att det var ganska bra gjort. Bossen var oxå imponerad när jag talade om det. Schysst boss som blir imponerad när man kommer för sent!

Ny har jag jobbat klart och det är fredag! Me like!

Ha en bra kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s