Ooops

Igår knatade jag runt i affärerna i centrum och tittade efter blomkrukor att hänga på väggen. Fanns inte nånstans, bara såna man kan hänga över ett räcke.

Jag letade oxå efter ett par mjuka, sköna och vita gympadojor. Hittade jag inte heller. Fanns så klart en massa olika, men inga som jag ville ha.

Så det blev inget köp. Däremot så åt jag sushi igen innan jag knatade hem. Den är verkligen god där!

Kollade på andra delen av Enkelstöten igår. Missade ju tyvärr första delen. De är så himla sköna, de där två tanterna!! Carina och jag säger att det är vi. Hahaha!

I morse så vaknade jag i vanlig ordning av klockradion. Ligger och småslumrar ett tag och lyssnar. Som alltid. Men mitt i när de intervjuar en cirkusdirektör så bara tystnar radion. Jag väntar på att de ska beklaga och säga att det är nåt tekniskt, men det förblir tyst. Jag kollar på klockradion och inser att den stängts av för den har babblat i 1 timme!!! EN TIMME?? Det är alltså nu jag ska gå ut genom dörren. Och jag har inte ens kommit ur sängen. Hoppsan! Upp som en tok, in i badrummet, kastar ett öga i spegeln och konstaterar att frisyren kan duga så jag blöter inte ens håret. Borstar tänderna och blaskar av mig, in i sovrummet och rafsar tag i några kläder, på med dem och ut i köket. Brer en macka och sen på med jacka och skor! Ut och med mackan i handen, går i rask takt till tunnelbanan och nu är jag i alla fall på väg. Får väl se hur sen jag blir…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s