På lunch med Hungran

Katta ringde och frågade vad jag gjorde i förmiddags. Jag sa som det var att jag låg i soffan och läste bara. -Bra, då kan du väl möta oss i centrum och äta lunch?? Jaa, vad trevligt! Hon och Stenis skulle handla och tänkte att de kunde åka till sina gamla hemtrakter och då kan vi ju passa på att ses. Bra idé! 

Vi bestämde en ungefärlig tid och så skulle de messa när de var nära så skulle jag knata upp. Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar, och så får jag ett mess och går iväg. Vi velar lite om var vi ska ses, men enas om att ses vid Gamla Fiket, det hittar vi alla till! När jag kommer fram så är de redan inne på Gamla Fiket. Jag trodde bara att vi skulle ha det som mötesplats, för att sen gå till en restaurang och äta lunch. Alltså, mat. Katta står vid kassan när jag kommer in, och jag säger att ska vi inte äta nån annan stans? Neej, Hungran var akut, alltså väldigt akut, hungrig! Jag ser mig omkring och Stenis har inte bara hunnit hitta nånstans att sitta, han har även hunnit äta halva sin macka redan. Katta har bara precis betalat. Ja, ja, så vi åt alltså lunch på ett fik. Mittemot en av restaurangerna i centrum.

Han var knappt talbar förrän hela mackan var uppäten. Men sen hade vi trevligt och satt och babblade ett bra tag. Kul, det var alldeles för länge sen vi sågs!

4 reaktioner på ”På lunch med Hungran

  1. Är man hungrig så är man. Macka med leverpastej är aldrig fel.Puss på dig o trevlig helg.

    Gilla

  2. Bäst man botar hungern direkt 🤪
    Inte bra med sjunkande blodsocker 😋
    Men jag hade också velat ha mat istället för macka 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s