Letade vidare

Idag tog jag bilen och körde till Barkarby Outlet och Plantagen.

På Outleten letade jag efter vita, bekväma, gympadojor. Och jag hittade ett par!

Skechers, så himla sköna! De kostar ju lite, dock… Men det är det ändå värt, när jag äntligen hittade ett par som både är helt vita och bekväma! Dem tror jag att jag kommer använda mycket!

Sen var jag in på Plantagen och letade väggkruka. Den enda de hade var inte alls vad jag vill ha. Dyr, ful och liten.

Så jag åkte till ett annat centrum, kollade på handelsträdgården där, men de hade inte heller. Gick in på Ica Maxi och handlade och kollade om de hade kruka men de hade de inte. Inte heller Lidl hade. Typiskt!

Då gav jag upp och åkte hem.

7 reaktioner på ”Letade vidare

 1. Sketcher är helt klart det bästa som finns. Nästa resa får du ta väster ut. Där är priserna betydligt trevligare. De sista resorna var väskan full av deras skor som nu så här 7 år senare är helt utslitna…. Japp jag behöver åka dit och handla. Det värsta är att även de övriga kläderna börjar närma sig sitt slut. Suck,,,,,

  Gilla

   1. Nja, jobbade till dryga 18, sen middag och nu fortsätta jobba några timmar. Hoppas kunna få handla lite på flygplatsen på torsdag morgon. Hyser inget hopp om morgondagen då jag inte har några affärer runt mig.

    Gilla

   2. Eller tur, inga köp som känns bra nu för att sedan ligga oanvänt 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s