Brrr, och ett tips

Alltså vad är det med vädret? När man, 13 maj, känner att man borde haft halsduk, då är det fasiken nåt fel! Ska all sommarvärme komma samtidigt så att vi har 30° i 4 veckor? Kan man inte sprida ut det lite istället , va? Är det att begära för mycket?

Och så ett litet husmorstips! Om man skjutit upp att städa ett tag (nej, vi går inte in på hur länge ”ett tag” är!)och känner att nu måste man nog få tummen ur snart, då.är ett bra tips att bjuda hem folk. Då måste man städa! I alla fall om man inte vill att det ska spridas i vänkretsen att man är en lortgris…

Hälsningar från hon som ska hem och i alla fall börja i nån ända med städningen nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s