Sköna söndag

Jag skuttade runt i mina nya sköna skor ett bra tag här hemma igår. De är verkligen sköna, som att stoppa ner fötterna i varsin bomullstuss! Jag är SÅ nöjd med mitt köp!

Men till slut blev det ändå lite varmt att strutta runt i dem inomhus, så jag tog av dem. Och fick syn på mina tånaglar. Eller rättare sagt nagellacket. Det som var kvar, av nagellacket… Finns inget fulare än avskavt nagellack! Både tånaglarna och fingernaglarna behövde definitivt tas om hand. Så fram med removern och bort med det gamla. Tvätta, smörja och fila, och sen på med nytt!

Det blev råååsa. Mörkare rosa på tårna och ett ljust på fingrarna. Snyggt och somrigt!

Hur mycket hud ska egentligen flaga av innan det är klart?? Flagorna vajar i vinden när jag går, för sjutton! Jag trodde att det skulle ha flagat av klart på armarna nu, men nej då! Det fortsätter. Jag skrubbar och smörjer, men nya lager ska tydligen bort H E L A tiden. Och nu har magen börjat flaga oxå. Den visar ju ju i alla fall inte upp hela tiden, så det är ju bra. Men jag vill sluta tappa hud nu, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s