Finns det hopp??

I morse sa de på radion att det kan komma att bli uppåt +17 idag. Jag väljer att fokusera på +17 och inte på kan! På med djungelbrallorna!!! Sist frös jag i dem, idag hoppas jag på att de är lagom. Eller i alla fall hoppas jag på att jag fryser mindre…

Även idag har jag haft lite sovmorgon. Börjar jobba 9.45, så klockradion var satt på 7,30. Men på sista tiden vaknar jag ofta av mig själv innan klockradion börjar babbla. Även idag. Jag känner inte igen mig själv. Jag brukar ju sussa som en klubbad, särskilt på morgnarna. Är mina tonår över nu?? För Anita brukar skaka på huvudet åt mina sovvanor och säga att jag är som en tonåring. (ibland väljer jag att ”glömma” att hon bara pratar om att jag sover sent på morgnarna när hon kallar mig tonåring….) Ska jag bli en sån där tant som går upp i ottan och sätter på kaffet och lyssnar på nyheterna? Och som släcker lampan vid 21 för natten? 

På mitt schema för idag, på jobbet, står det att jag har utbildning 1½ timme. Så jag är nyfiken på vad jag ska få lära mig!? Jag har ingen aning om vad jag ska på! Spännande!!

6 reaktioner på ”Finns det hopp??

 1. Hmmm runt 25 grader, korta byxor (men längre än knäna) bararmad och genomsvett. Känns rätt ok faktiskt…. 🙂

  Gilla

   1. Och jag är nästan ledig resten av dagen. Bara göra protokoll och action plan 🙂 Men först sova en stund taxi kommer tidigt i morgon och jag vill orka upp så jag kommer hem….. Din sista hemresa från utlandet får räcka för oss båda 😉

    Gilla

 2. Sån där tant är jag nu, vaknar vid fem- halvsextiden, vardag som helg. Så frustrerande när man är ledig och har möjlighet att sova. Men det där med lyssna på nyheterna det hoppar jag över, läser i paddan. Så jag är en modern tant 😉😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s